Дрогерия Биозона

е създадена през 2010 г в гр.Стара Загора. В онлайн платформата Healthzone.bg предлагаме продукти за здравето на всеки човек. Ние ценим Вашето здраве и затова предлагаме проверени продукти с доказан произход и качество. Знаем цената на времето Ви, заради това предлагаме на клиентите си лесно пазаруване и бърза доставка. За да стигне вашата заявка по-бързо, използваме логистичните центрове на наши партньори в гр. Варна и гр. София.

Онлайн магазин HealthZone.BG

Създавайки настоящата онлайн платформа (онлайн магазин) healthzone.bg, ние постигнахме една от най-приоритетните си цели. А именно да достигнем до повече хора за по-кратко време, бидейки максимално информативни, прозрачни и достъпни. Чрез нашата онлайн Дрогерия Healhzone екипът професионалисти на Дрогерия Бизона healthzone.bg е в състояние да помогне на всеки свой клиент да открие така нужното здраве. Предлагаме голямо разнообразие от медицински консумативи – дезинфектанти и лични предпазни средства, високотехнологична медицинска техника Омронапарати за кръвно, инхалатори, термометри, глюкомери и много други. Налични са както електронни, така и механични измервателни уреди. С цел да удовлетворим конкретните нужди на своите потребители предлагаме и резервни части и аскесоари за предлаганата от нас медицинска техника. В съответните категории, ще откриете изчерпателна информация за всеки един от предлаганите от нас продукти.

Дрогерия Биозона (healthzone.bg) знае лечебната сила на природата. Ние Ви предлагаме висококачествени хранителни добавки и минерали. Доверете се на изпитаните лечебни свойства на витамините, мултивитамините и минералите. Когато избирате хранителни добавки, избирайте такива с доказан, натурален състав, без добавени синтетични витамини и други елементи. Дрогерии Биозона разполага с богат асортимент хранителни добавки – витамини и минерали с високо качество и ефективност на ниски цени – разгледайте нашите предложения!

В Дрогерии Биозона (healthzone.bg)  предлагаме и изключително богат асортимент от натурална козметика. Козметика за тяло, лице, коса, устна хигиена и др. Натуралната козметика, както и всякакви други продукти, включително храни, които могат да бъдат наречени натурални се радват на все по-голямо внимание и търсене на пазара. Нашата козметика притежава следните действия върху организма: противовъзпалително, антиалергично, антибактериално, противогъбично, себостатично, и много други. Те успокояват, стягат кожата, стимулират кръвообращението и имунната система, ревитализират. Дори и ежедневната употреба на природните продукти няма да навреди на кожата на лицето. Натуралната козметика на Дрогерии Биозона е щадяща и подхранваща.

За Дома

В категория „За дома“ сме Ви приготвили малко късче от Рая – преоткрийте лековитите свойства на ароматерапията и тяхното действие върху организма ни. Според фън шуй лавандулата е и най-доброто натурално средство срещу стрес и депресия. Намалявайки симптомите на безпокойство и тревожност, ароматът й успокоява и отпуска, без да предизвиква сънливост. Напротив ,прави ума по-ясен и събран и повишава концентрацията. Но освен да лекува стреса, тази билка убива бактериите и вирусите. Лечебните свойства на нашите терапевтични масла, се проявяват при вдишване или втриване в кожата. Различни култури още от дълбока древност са познавали този метод и природолечителите успешно са използвали ароматните етерични масла за справяне с болестите, ползвайки тяхното антибактериално и противовъзпалително действие.

Дрогерии Биозона (healthzone.bg) вече над 10 години се грижи за Вас, семейството и дома Ви. Като предоставя висококачествени продукти, вплели в съставките си иновация и традиция, природа и наука. Ние щадим Вашите финанси предлагайки върхово качество на ниски цени.

Работим с много партньори. Желанието ни е да бъдем на Ваша страна, винаги когато имате нужда от сигурност,  качество и професионализъм. Тук сме, за да Ви помогнем – не се колебайте да се свържете с нас!

backlinks