Показване на единствения резултат

Show sidebar

Билки  – дар от природата

Билките достигат до основните причини за неразположението, вместо само да потушават симптомите. Те позволяват на организма да поеме контрола върху собственото здраве, разчитащ на растения и на прости, естествени практики. Основният фокус на билката, независимо от заболяването или състоянието е да стимулира вродена лечебна сила на организма. Дрогерии Биозона вярва във възможностите на природата да лекува и регенерира. Няма нищо по-силно от това, да знаете, че имате възможност да поеме отговорността за собственото си здраве.

Единични билкови екстракти

Тези билкови екстракти са приготвени само от една билка, алкохол и дестилирана вода. Те са подходящи за самостоятелно използване и подпомагане на определени функции на организма или създаване на ваша формула с комбиниране на няколко екстракта.

Добрите резултати от използването на билкови екстракти са пряко свързани с познанията за тях, така, че свържете се с нас за повече информация относно приложението при комбинирането им. Ние, от Дрогерии Биозона с радост ще Ви помогнем при избора на правилната за Вас билка.

Тинктури

Билковите екстракти под формата на тинктури се абсорбират по- бързо в кръвния поток и имат по- бърз резултат, в сравнение с капсули, таблетки или чайове, тъй като извлекът съдържа повече вещества. Те могат да се смесват с вода, сок или добавят към чаша чай- за да обогатите вкуса. Идея за хора в движение- можете да добавите дневната доза екстракт към 200мл вода в стъклена бутилка. Приемайте течността на 3 равни части или в зависимост от указанията (най- често сутрин, обед и вечер, 20 – 30 минути преди хранене).

Healthzone BG предлага най-голямо разнообразие тинктури и билкови екстракти. Тинктурите са лесен и удобен метод за прилагане на фитотерапията в съвременния динамичен живот. Можете да вземете с вас тинктура на път или в офиса. Достатъчно е да капнете посочения брой капки в чаша с вода и вашият билков извлек е готов за употреба.

Колко ефективни са билковите екстракти и хранителни добавки?

Предлаганите от Дрогерии Биозона билкови екстракти и хранителни добавки са с доказано действие при редица неразположения и заболявания. Успехът зависи от различни фактори, включително от това, колко дълго състоянието съществува, сериозността му, дозировката и начин на прилагане на екстрактите и доколко се следват указанията за приемане. Ефектът може да бъде много бърз- до 10 мин. при болки в стомаха при прием на камшик, мента и лайка; до 1 час при прием на свеж бял равнец- при главоболие (мигрена); няколко дни, когато се приемат тоници (адаптогени) за енергия; или месеци с цел коригиране на дългогодишния дисбаланси или хронични проблеми.

Билкови екстракти и хранителни добавки

Healthzone BG разполага с широка гама билкови екстракти и хранителни добавки. Приемат на едни допринася за преодоляване на изтощението и умората, подпомага концентрацията, издържливостта и жизнеността на човешкия организъм. Други поддържат бодростта, намаляват умората и изтощението. Трети повишават физическата активност и подпомага метаболизма на мазнините като същевременно потискат усещането за глад. Все по-често се търсят и хранителни добавки против стрес, тревожност, борба с безсънието, имащи успокояващо действие. Както и билки с тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Някои от предлаганите от Healthzone BG билки и билкови екстракти намаляват кръвното налягане и снижават риска от сърдечен инфаркт и инсулт. Предотвратяват развитието на ракови клетки и предпазват от атеросклероза. Свържете се с нас за повече информация или разгледайте нашия асортимент от хранителни добавки.