Показване на 15 резултата

Show sidebar

SUNLIFE ВИТАМИН В12

25.60 лв.

SUNLIFE Колаген 3000мг 20 сашета

29.99 лв.

SUNLIFE Kieselerde 128 капсули

22.50 лв.

SUNLIFE Глюкозамин-Геленк 1200 актив плюс капсули за стави 60бр

18.80 лв.

SUNLIFE Мултивитамини от А до Я + Лутеин 60 табл.

19.96 лв.

SUNLIFE Магнезий 400+B-комплекс 20 сашета

SUNLIFE МУЛТИВИТАМИНИ МЕЧЕТА 60 ТАБЛЕТИ ЗА СМУЧЕНЕ

15.50 лв.

SUNLIFE Витамин С+Цинк Депо капсули 60бр

10.71 лв.

SUNLIFE МАСЛО ОТ ТИКВЕНО СЕМЕ

13.95 лв.

SUNLIFE Омега 3 -1000мг масло от Сьомга

16.56 лв.

SUNLIFE разтворима напитка с бъз,витамин С,цинк и нар на прах

10.00 лв.

SUNLIFE Магнезий 20т разтворим

3.50 лв.

SUNLIFE Мултивитамини за възрастни 20т разтворими

3.50 лв.

SUNLIFE мултивитамини за деца 20т разтворими

4.30 лв.

SUNLIFE ВИТАМИН С 1000мг

4.80 лв.

Витамини и минералиДрогерии Биозона

За да снабдим тялото с ценни хранителни вещества – витамини и минерали е добра да спазваме добре балансирана диета, включваща много свежи плодове и зеленчуци, месо и риба. Оказва се обаче, че е все по-трудно да си ги осигурим, колкото и важно да е това. например недостигът на витамин D може да доведе до появата на диабет, множествена склероза, сърдечно-съдови заболявания и хронични болести.

Мултивитамини

Продуктите, които се предлагат на фармацевтичния пазар могат да съдържат една съставка; комплекс от витамини и минерали, тогава се наричат комбинирани, или пък множество витамини, минерали и микроелементи, в този случай се наричат мултивитамини. Благодарение до голяма степен на семейството на витамин В, приемът на мултивитамини е свързан с повишаване на нивата на енергия, чувство за благополучие, както и намаляване на стреса и безпокойството.

Дрогерии Биозона разполага с широко разнообразие от мултивитамини, които спомагат правилното развитие на организма, повишават имунитета, намаляват симптомите на алергия и мн. други. Витамини А, С, Е, ниацин (В3) и селен поддържат здравето на очите. Лутеинът и зеаксантинът също предпазват очите от вредни светлинни вълни. Проучванията показват, че мултивитамините, съдържащи комбинация от витамини, лутеин и зеаксантин, могат да намалят риска от дегенерация на макулата и да поддържат здравето на очите. Предлаганите от Healthzone BG мултивитамини помагат за здрава коса и кожа  и подобряват тонуса. Приемът на мултивитамини е свързан с повишаване на нивата на енергия, чувство за благополучие, както и намаляване на стреса и безпокойството.

За да сме сигурни, че снабдяваме организма си с всички така важни витамини, минерали и микроелементи, е да се доверим на добре разработена, балансирана комбинация от хранителни добавки. Можете да се консултирате с Дрогерии Биозона за търсените от Вас витамини и минерали.

Кога се налага прием на витамини?

Витамините могат да се използват за профилактика и за лечение, в случай на недостатъчни нива в организма (хиповитаминоза), както и за състояния, които не са свързани с това.

  • При физиологични състояния  ̶  бременност, кърмене, усилен растеж в детска възраст или при упражняване на тежък физически труд
  • При болестни състояния  ̶  инфекции и интоксикации
  • При заболявания на черния дроб
  • При нарушено усвояване в резултат на напреднала или старческа възраст
  • Хронична употреба на алкохол, тютюнопушене, при честа употреба на антибиотици, при прекомерен психоемоционален стрес (дистрес)
  • При недостинг на хранителни вещества в диетата

 

Погрижете се за Вашето здраве  – Дрогерии Биозона

Често в ежедневието е трудно да си набавим достатъчно витамини, от които се нуждае нашето тяло. Причините за това са много – от забързано ежедневие и прием на еднообразна храна до липса на време за приоготвяне на свежа и богата на витамини храна. Приемът на допълнителни витамини и минерали може до доведе до подобряване на общия тонус на тялото, подсилване на имунитета и поддържане на здраво тяло.

Как да изберем най-добрите витамини и минерали за нашето тяло?

HealthZone BG предоставя широко разнообразие хранителна добавка – витамини и минерали. Консултирайте се с наш представител или разгледайте богатия ни асортимент. Като основа на здравословен начин на живот, препоръчваме разнообразна и балансирана диета.