Showing all 15 results

Show sidebar

SUNLIFE ВИТАМИН В12

30.73 лв. 25.60 лв.

SUNLIFE Колаген 3000мг 20 сашета

34.99 лв. 29.99 лв.

SUNLIFE Kieselerde 128 капсули

SUNLIFE Геленк 1200 актив плюс капсули за стави 60бр

SUNLIFE Мултивитамини от А до Я + Лутеин 60 табл.

SUNLIFE Магнезий 400+B-комплекс 20 сашета

SUNLIFE МУЛТИВИТАМИНИ МЕЧЕТА 60 ТАБЛЕТИ ЗА СМУЧЕНЕ

SUNLIFE Витамин С+Цинк Депо капсули 60бр

11.90 лв. 10.71 лв.

SUNLIFE МАСЛО ОТ ТИКВЕНО СЕМЕ

12.98 лв.

SUNLIFE Омега 3 -1000мг масло от Сьомга

SUNLIFE разтворима напитка с бъз,витамин С,цинк и нар на прах

15.49 лв. 12.39 лв.

SUNLIFE Магнезий 20т разтворим

SUNLIFE Мултивитамини за възрастни 20т разтворими

SUNLIFE мултивитамини за деца 20т разтворими

SUNLIFE ВИТАМИН С 1000мг

Витамини и минералиДрогерии Биозона

За да снабдим тялото с ценни хранителни вещества – витамини и минерали е добра да спазваме добре балансирана диета, включваща много свежи плодове и зеленчуци, месо и риба. Оказва се обаче, че е все по-трудно да си ги осигурим, колкото и важно да е това. например недостигът на витамин D може да доведе до появата на диабет, множествена склероза, сърдечно-съдови заболявания и хронични болести.

Мултивитамини

Продуктите, които се предлагат на фармацевтичния пазар могат да съдържат една съставка; комплекс от витамини и минерали, тогава се наричат комбинирани, или пък множество витамини, минерали и микроелементи, в този случай се наричат мултивитамини. Благодарение до голяма степен на семейството на витамин В, приемът на мултивитамини е свързан с повишаване на нивата на енергия, чувство за благополучие, както и намаляване на стреса и безпокойството.

Дрогерии Биозона разполага с широко разнообразие от мултивитамини, които спомагат правилното развитие на организма, повишават имунитета, намаляват симптомите на алергия и мн. други. Витамини А, С, Е, ниацин (В3) и селен поддържат здравето на очите. Лутеинът и зеаксантинът също предпазват очите от вредни светлинни вълни. Проучванията показват, че мултивитамините, съдържащи комбинация от витамини, лутеин и зеаксантин, могат да намалят риска от дегенерация на макулата и да поддържат здравето на очите. Предлаганите от Healthzone BG мултивитамини помагат за здрава коса и кожа  и подобряват тонуса. Приемът на мултивитамини е свързан с повишаване на нивата на енергия, чувство за благополучие, както и намаляване на стреса и безпокойството.

За да сме сигурни, че снабдяваме организма си с всички така важни витамини, минерали и микроелементи, е да се доверим на добре разработена, балансирана комбинация от хранителни добавки. Можете да се консултирате с Дрогерии Биозона за търсените от Вас витамини и минерали.

Кога се налага прием на витамини?

Витамините могат да се използват за профилактика и за лечение, в случай на недостатъчни нива в организма (хиповитаминоза), както и за състояния, които не са свързани с това.

  • При физиологични състояния  ̶  бременност, кърмене, усилен растеж в детска възраст или при упражняване на тежък физически труд
  • При болестни състояния  ̶  инфекции и интоксикации
  • При заболявания на черния дроб
  • При нарушено усвояване в резултат на напреднала или старческа възраст
  • Хронична употреба на алкохол, тютюнопушене, при честа употреба на антибиотици, при прекомерен психоемоционален стрес (дистрес)
  • При недостинг на хранителни вещества в диетата

 

Погрижете се за Вашето здраве  – Дрогерии Биозона

Често в ежедневието е трудно да си набавим достатъчно витамини, от които се нуждае нашето тяло. Причините за това са много – от забързано ежедневие и прием на еднообразна храна до липса на време за приоготвяне на свежа и богата на витамини храна. Приемът на допълнителни витамини и минерали може до доведе до подобряване на общия тонус на тялото, подсилване на имунитета и поддържане на здраво тяло.

Как да изберем най-добрите витамини и минерали за нашето тяло?

HealthZone BG предоставя широко разнообразие хранителна добавка – витамини и минерали. Консултирайте се с наш представител или разгледайте богатия ни асортимент. Като основа на здравословен начин на живот, препоръчваме разнообразна и балансирана диета.